About us

Partenerul tau de incredere in vazarile de produse de larg consum - FMCG!

Helios Trade este o companie specializata in comert engross international, de produse FMCG de top. Furnizam o gama completa de produse pentru sute de clienti din multe tari. Echipa noastra, specializata in comert international, este pregatita sa ofere servicii de tranzacționare rapida și de cea mai buna calitate, de la cercetare de piata la achizitii, vanzari, solutii de depozitare si livrare

Selectam cu atentie furnizorii pentru a contura o oferta globala de marci unice si cele mai bune pentru toate pietele, cu preturi competitive si flexibile. Obiectivul companiei este de a oferi o noua solutie orientata spre cultura clientilor distribuitorilor nationali si internationali, ai marilor lanturi de retail, cash&carry, magazinelor specializate si multietnice.

Echipa noastra internationala este in crestere rapida si pregatita pentru noi parteneriate. Suntem aici pentru a raspunde la solicitari, si pentru a incheia cele mai bune tranzactii in cel mai bun mod cu putinta.

Helios00355
Helios00338

Misiunea&valorile noastre

Helios Trade ofera jucatorilor din piata FMCG, servicii inovatoare de tranzactionare, la cea mai buna valoare adaugata din intregul lant de aprovizionare, prin soluțiile optimizate si eficiente din punct de vedere al costurilor si ale tehnologiei de ultima generatie, detinute. Ne concentram sa ajungem pe o poziție de lider in pietele B2B, oferind satisfactie si productivitate prin servicii de cea mai buna calitate.

Ne propunem sa devenim un partener de incredere pentru toți operatorii europeni specializati in FMCG, si depunem eforturi in a creste prin dezvoltarea continua a noilor servicii de tranzactionare. De asemenea, urmarim sa imbunatatim avantajele clienților carora le oferim solutii logistice optimizate, prin care obtin economii de costuri.

ro_RORomanian